соработници


 СоработнициПочитувани соработници и корисници,

Со цел да ги преземете резултатите од Вашите пациенти,Ваши лично поставите прашање и сл. потребно е само да пишете во формата за контакт , Име и Презиме на пациентот ЕМБГ или датум на раѓање и резултат во PDF формат ќе го добиете на Вашиот Email.

поради заштита на податоци пациентите добиваат резултати преко Email ако најават одн однапред остават Емаил на кој сакат да добијат резултат.