контакт

Контакт информации / Локација

Адреса:

Андон Слабејко 16, Прилеп

Тел: 048/429-866

Моб: 078/401-120

e-mail:

poliklinika@95-medika.com

           Работно време:

           Пон. - Пет. 07:00-20:00

           Саб. 07:00-12:00

           Нед.- затворено

Време за извршување анализи 7,00-20,00 секој работен ден, Сабота до 7,00-12,00 час.